lauantai 5. marraskuuta 2011

Elämäntaparemontti edessä?

En ole ratkennut ryyppäämään, vaikka edellisessä kirjoituksessa suutuspäissäni niin uhosin. Ei ole oikeasti minun tapaistani ratkaista ongelmia alkoholin avulla. Tunteet ovat vähän rauhoittuneet parin päivän takaisesta, mutta vieläkin sapettaa tietyt asiat. Sellaista perusketutusta.

Esimerkkeinä vaikkapa juominen/juomattomuus, säännöllinen tupakointi/tupakoimattomuus, ylipaino/normaali paino. Edustan jokaisesta em. kohdasta jälkimmäistä. En tosin ole mikään absolutisti ja yleensä viihteellä poltan. Bileitä on kuitenkin harvoin, harrastan liikuntaa säännöllisesti, syön melko monipuolisesti ja painoindeksini on 21,3. Voisin ajatella, että noilla ns. terveellisemmillä valinnoilla ja ominaisuuksilla voisi pötkiä pitkällekin tässä lapsihankkeessa... Mutta ei. Ei niillä tunnu olevan yhtään mitään merkitystä.

Pitäisiköhän laittaa elämä risaiseksi ja aloittaa hieman erilainen elämäntaparemontti, ehkä sitten onnistaa?

1 kommentti:

  1. Niinpä! Minäkin edustan noita jälkimmäisiä kohtia, mutta eipä vain tunnu tärppäävän... Välillä tulee kyllä mieleen, että pitäisi kai alkaa ryyppäämään joka viikko yms., niin sitten kyllä tärppäisi. Mutta jospa edes jotain muuta hyötyä terveydelle näistä valinnoista olisi, vaikka tämä lapsensaanti tuntuukin kestävän. :D

    VastaaPoista