maanantai 8. elokuuta 2011

Piiri pieni pyörii -ajatuksissani

Tämän kierron otolliset hetket mahdollisesti sössittiin, mahdollisesti ei. Sen näkee sitten myöhemmin. Kiitos Miraana ja Luna kommenteista. Niin kai se on, että ei tämä homma niin kellontarkkaa  ja säännöllistä ole. Ovuloimisajankohdat voivat vaihdella reilustikin eri kierroissa.

Meneillään kp 21, ei mitään tavallisesta poikkeavaa. Oireet ovat pikemminkin mentaalisella puolella, vauvakuume taitaa olla aika kova. Huomaan joka puolella missä kuljenkin pieniä vauvoja, lastenvaunuja ja niitä raskausmahoja. Vauvojen ihasteleminen tässä mittakaavassa on minulle sinänsä uutta, koska aiemmin elämässäni en ole kiinnittänyt vauvoihin sen kummempaa huomiota. Toki vauvat ovat aina söpöjä olleet, mutta nyt ne ovat aivan ylisöpöjä. Joskus ajattelin, että minulle ei varmaan koskaan edes tule vauvakuumetta. Ollessani 28 -vuotias, kuume kuitenkin sai minut valtaansa, aivan yllättäen, käsittämättömän vahvana. Sillä tiellä ollaan edelleen.

Ajatukset pyörii paljon tämän aiheen ympärillä ja siksi ajattelinkin, että luen jonkun aiheeseen liittyvän kirjan, kun kumminkin näitä asioita mietin. Lainasin kirjastosta Anna Pihlajaniemen "Adoptiomatkan". Kirja oli koskettava, suosittelen lukemaan. Kirja viimeistään herättää ajattelemaan, että lapsen saaminen ei ole itsestäänselvyys. Ja senhän olin jo ymmärtänyt, kun yritystä kuitenkin on jo takana.

3 kommenttia:

 1. Musta on myös tullut ihan älytön vauvamahojen bongaaja! :) Mun silmät ikään kuin etsii vauvamahoja ja sitten herää aina se vauvakuume entistä enemmän. Toivottavasti joku päivä itsekin saa tallustella sellaisen kanssa...

  VastaaPoista
 2. Sattumalta löysin tieni tänne ja taidan jäädä seurailemaan :)

  Taitaa olla aika tavallista vauvakuumeisilla, että niitä vauvamahoja tuntuu tulevan vastaan joka paikassa ja ihan kokoajan! Myös mä olen bongannut niitä jatkuvasti :D

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, Luna ja Meeku, että en ole ainoa "mahakyttä". :) Niin, ja tervetuloa seurailemaan Meeku. :)

  VastaaPoista