maanantai 5. marraskuuta 2012

1. inseminaatio

Tänään sain erittäin rivakkaa palvelua julkisen puolen naisten poliklinikalla. Ei voi valittaa sitten millään. Töistäkään ei tarvinnut kuin piipahtaa poissa, koska ensinnäkin pääsin sisään parin minuutin odottelun jälkeen ja toiseksi itse inseminaatio-operaatio oli hyvin pikainen toimitus. Housut veks ja tuolille, pikainen ultraus, katetri, siittiöiden ruiskutus, ylös tuolilta, pöksyt jalkaan ja takaisin töihin. Hoitajan kanssa naureskeltiinkin, että olipas se helppoa (vrt. luonnollinen "siemennys").

Minulle tuli yllätyksenä, kuinka nopeasti kaikki kävi. Edes operaation jälkeen ei tarvinnut jäädä makoilemaan, se on kuulemma "vanhanaikaista". Tämän kertoi kokenut hoitaja, jolta lääkäri kysyi, "Jäädäänkö nykyään makoilemaan ruiskutuksen jälkeen, vai?" Pikkupikku varjon tämänpäiväiseen toi juurikin tuo lääkärin kysymys. Ei ilmeisesti ole vähään aikaan inseminaatioita kyseinen lääkäri tehnyt. Täytyy toivoa, että hän muuten osasi asiansa, ruiskutti siittiöt oikeaan osoitteeseen jne. Hän ei siis ole se "vakkarilääkärini".

Fiilikset ovat hyvät ja rauhalliset. Nyt vain sitten odotellaan. Testin tekoon on aikaa ainakin se 14 päivää. Huijakkaa.

6 kommenttia:

 1. Kiitos tsempityksestä Maria. :)

  VastaaPoista
 2. mukava lukea blogiasi! Tsemppiä ja plussa tuulta sinne täältäkin! Luen mielenkiinnolla blogiasi! Ja odottelen mitä testi näyttää! Kunpa olisi plussa ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos myttynen myötäelämisestäsi! :)

  VastaaPoista
 4. Ei tarvinnut myttynen testata. Punaiset päivät koittivat normaaliin aikaan.

  VastaaPoista