keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Tilannepäivitys

Clomeja syöty kp 3-7, puregonia pistetty kp 8 ja 9. Tänään käyty kp 10 ultrassa, myös puregonia piikitetty. Huomenna vielä yksi piikitys. Perjantaina mies toimittaa simppanesteen labraan. Minä suuntaan polille myöhemmin, jolloin laitetaan irrotuspiikki ja tehdään inseminaatio. Pakko tehdä näin, koska sunnuntaina kp 14 poli on kiinni ja maanantaina inseminaatio olisi jo myöhäistä tehdä. On muutes melkoinen tahti, kaksi inseminaatiota samassa kuussa!

Lääkärini näki tänäänkin ultrassa kohdun takana alueita, joita ei tunnistanut. Eivät kuulemma välttämättä ole myoomia eivätkä endometrioosia. Hieman kummasteli löydöksiään. Ne on nähty jo aiemmin yksistään, nyt ne näkyivät ultrassa yhtäaikaa. Lääkäri sanoi, että ennen kuin tehdään kolmas inseminaatio, on tutkittava tarkemmin, mitä ultrassa näkyvät alueet ovat. Hän myös totesi, että "Jos ne olisivat jotakin pahaa, ne olisivat kasvaneet, mutta ne eivät ole kasvaneet."

Näköjään laskin kaiken toivoni ensimmäiseen inseminaatioon, kun tähän toiseen ei tunnu jääneen toivon ripettäkään. Tuntuu kyllä niin turhalta lähteä taas haaristelemaan polille perjantaina.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti