torstai 1. marraskuuta 2012

Kontrolliultra

Ultrassa käyty. Molemmilla puolilla möllötteli hyvin kasvaneet munarakkulat. Johtofollikkeli oli ilmeisesti kooltaan 17 mm. Tänään täytyi laittaa vielä yksi puregon-pistos, vaikka lääkäri sanoikin munasolujen kasvaneen jo hienosti. Tällä kerralla oli eri lääkäri, vähemmän tietoinen inseminaatiohoidosta, mutta hän tarkisti puhelimitse muutamia asioita toiselta lääkäriltä. "Uusi" lääkäri katsoi kuvassa näkyvää aluetta, jota vakkarilääkäri veikkasi myoomaksi, ja puheli ääneen, että voisiko se olla endometrioosia. Kysyi, onko minulla ollut kuukatiskipuja. -No, onhan minulla ollut. Sehän tästä vielä puuttuisi, että se olisi endometrioosia. Tarkkaan en tiedä mitä se tarkoittaa, mutta sen tiedän ettei ainakaan hyvää!

Lauantai-iltana otan pregnyl-pistoksen, jonka tehtävänä on irroittaa munasolu. Maanantaiaamuna mieheni toimittaa siemennesteen laboratorioon, jossa se pestään. Siitä parin tunnin päästä minä tulen klinikalle ja siemenneste ruiskutetaan kohtuuni. Eläköön luonnollisuus!

Aiemmin mainitsin pienestä turvotuksen tunteesta munasarjoissa. Ei sitä kauaa kestänyt, tällä hetkellä olotila on täysin normaali. Ei uskoisi, että viime päivät on tullut vedettyä kaikenmaailman lääkkeitä ja hormooneja. Maanantai kutkuttaa, maltankohan odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti